Heb je ook een goede quote?
Aarzel dan niet ze door te mailen en ik plaats ze er met alle plezier bij.

 

"Dank je wel David. Ik had nooit gedacht dat mijn kersverse man erin zou slagen om iets dansbaars te tonen met onze huwelijksdans. Maar dankzij jou hebben we iedereen met verbazing geslagen met onze meer dan geslaagde openingsdans!
Zelfs Danny zijn moeder kon niet geloven dat haar zoon zo goed kon dansen of dat hij daar maar 5 lessen voor nodig heeft gehad.
Nog eens super bedankt om ons te helpen de kers op onze trouwdag te zetten!"

Lisa & Danny
 

"Hoi salsa geïnteresseerde,

Ik ben een man uit het Caribisch gebied.

Dansen zit me in het bloed.
Op een goede dag vraagt een vriendin of ik zin had om met haar te gaan dansen op een salsafeest.
Natuurlijk, doen we, geen probleem.
Zo'n feestje is een echte aanrader, allemaal lachende, vrolijke mensen en een geweldige ambiance.
Totdat ik op de dansvloer stond en bleek dat ik al die bewegingen die zij deden totaal niet kende.
Woow wat nu.
Nog wat verder doorgestunteld die avond. Daar moest wat aan gebeuren, mijn enige eisen waren dat ik het van iemand wil Ieren die zelf goed
kan dansen maar het ook goed kan uitleggen.
Na bestudeerd te hebben welke stijl te Ieren, heb ik overduidelijk voor L.A. style gekozen.
Deze stijl is zeer mooi en de bewegingen zijn af. De vrouw wordt gerespecteerd en mooi
gepresenteerd.
Oke toen kwam ik bij David en mijn eerste reactie was een Koreaan die het mij moet Ieren.
Na een lesje te hebben meegedaan,ondervond ik dat hij de beste leraar is die je kunt hebben.
Hij let op de details en hoe beterje wordt, hoe meer details hij je meegeeft.
David brengt je altijd naar een nog hoger niveau.
De lessen hebben een duidelijk patroon en zijn heel plezierig en ongedwongen.
Sinds mijn 1e les ga ik wekelijks naar salsafeestjes.
Het is mooi om te zien dat je steeds beter wordt.
De mensen om je heen zien dat ook, anderen vragen al snel hoe Iang je al danst, de reactie is grappig
als je zegt dat je pas een paar maanden bezig bent.

David, dank je wel voor de gedetailleerde lessen en het plezier wat ik nu heb in het dansen."

Patrick 

"Als beginnende man in salsa LA style lijkt alles oh zo moeilijk en wil je om een goeie techniek aan te leren horen wat je exact wél maar vooral ook niet moet doen zodat de "ik doe het goed" zone daartussen zo snel mogelijk duidelijk wordt en blijft, ook als je thuis na oefent of op feestjes danst. David heeft het talent om net die cruciale informatie over te brengen naar elke man, ongeacht het talent of niveau. Zijn tips in de les zijn dan ook zo interessant dat je maar beter 4 oren en ogen tegelijk kunt hebben..."

Andy Vanderbeken

 

"Waarom les volgen bij David Maes? Wat onmogelijk lijkt in het begin leert hij je stap voor stap aan en met veel oefenen kom je er ... geen paniek ... een drilmeester is hij zeker niet en met veel plezier bij het dansen ben je in een mum van tijd super gevorderd! Het is mij gelukt en ik volg nog steeds met heel veel plezier les bij hem"

Natalie Vande Veire

 

"Pleasure en fun are few of the enjoyable ingredients of David's salsa classes. Other key elements that make a difference are his personalized attention and technical tips. His classes are not to be missed for all those that want to combine a good technical performance with dancing joy."

Bernard Van Nevel

 

"David is more than just the best technical salsa teacher in ghent, he's also one of the most patient and friendliest teachers i've ever met. So if you want to learn how to dance salsa, either beginner or advanced, one name: David Maes."

Hans-Willem De Zutter

 

"High variety in salsa figures, well explained, a lot of patience of the teacher and most importantly: lot's of fun and good atmosphere..."

Kris Vanhercke

 

"De lessen bij David Maes zijn voor mijn dierbare echtgenote en mijzelf al een paar jaar nog steeds een aangename openbaring.  De opbouw van zijn lessenreeksen is heel doordacht en aangepast aan het niveau van de leerlingen. De figuren worden heel gedetailleerd en analytisch uitgelegd waarbij de nadruk op het plezier van dansen niet wordt verdrongen. Het feit dat de groep bestaat uit aangename mensen is daar natuurlijk niet vreemd aan. Maar wat zeker bijdraagt tot het dansplezier is de persoonlijkheid van David zelf. Wat ons al vanaf de eerste les opviel is zijn vriendelijke en sociale ingesteldheid en zijn enthousiaste aandacht voor iedereen.  Hij schaaft technieken bij en geeft advies die op maat gemaakt is voor elke leerling. Echt een aanrader voor iedereen die wil leren salsa dansen in een aangenaam kader!"

Roderik Emmaneel

 

"Wij volgen al jaren zowel groeps- als privelessen bij David en zullen dat ook nog jaren blijven doen. Er heerst altijd een goede, ongedwongen sfeer maar toch boek je altijd weer vooruitgang door Davids oog voor detail, geduld en brede kennis.

Zeker tijdens onze privelessen leerden we heel veel bij maar ook tijdens de groepslessen geeft David altijd een heel persoonlijke aanpak voor elke individuele danser waardoor hij zijn grote motto kracht bijzet: 'Iedereen kan salsa leren dansen!"

Jessica & Lander

dansende mensen