Stap je binnenkort in het huwelijksbootje maar heb je 2 linkervoeten of heb je nooit leren dansen?

In een mum van tijd leer ik je dansen volgens je eigen verwachting. Alles kan, gaande van enkel de basis slow tot een kleine dans act.
Hou er enkel rekening mee dat hoe moeilijker het resultaat, hoe vaker je les zal moeten krijgen.

Locatie: Overeen te komen. Afhankelijk van de locatie komt er een huurprijs en km vergoeding bij.

Prijzen als koppel: € 70 / uur of € 320 / 5u reeks te betalen bij aanvang van de 1e les.

Contacteer ons gerust voor meer informatie en na te gaan wat de mogelijkheden zijn.

Contacteer ons

 

27-7-2015


"Iedereen vond de openingsdans enorm geslaagd, veel hebben zelf geweend ;-) Als we het filmpje kunnen bemachtigen, sturen we het door ;-) Bedankt voor de lessen!

Tamara & Wannes"

7-9-2014

"Dag David,

We zijn gisteren getrouwd en onze openingsdans was een succes! Alles ging goed en niemand had gedacht dat we iets zouden brengen dat boeiender was dan een slow, laat staan met een opening en slot  We hebben er enorm van genoten, en zijn je dankbaar voor de aangename lessen. Bedankt en succes met je danstoekomst!

Groeten,
Sien en Stijn"

28-4-2013

"Beste David,

Hierbij willen wij u nog eens vanharte bedanken voor uw begeleiding voor onze openingsdans.

De lessen waren goed uitgelegd en heel plezant om te volgen. De tips bleven hangen :)
Het verschil tussen onze eerste les (tegeldansen) en het uiteindelijke resultaat was dag en nacht en we hebben dan ook mooie complimentjes gekregen.

Hartelijk dank!!
Groetjes en tot later
Elke en Xavier"

14-11-2012

"Dag David,


Wij hebben nadat we van jou kwamen nog paar dagen voor de trouw nog paar keer geoefend en alles op camera vastgelegd en zag er goed uit ;-)

Zonder zenuwen (en dat dankzij jouw les) een schitterende openingsdans gehad, met alleen maar oog voor elkaar, en we hebben veel mensen
aangenaam verrast, zowel met de muziekkeuze als de dans zelf.

Dus een dankjewel van ons kant, om er mede ook voor te zorgen dat we een meer dan geslaagd huwelijksfeest hadden!

Vele groetjes,
Annelies & Kristof

30-8-2007 13:41:21

"Hoi Sofia

Wij hebben ook dansles gekregen van David Maes, privéles en die kwam bij ons thuis! Was héél gemakkelijk, want je bepaalt zelf de dag en het uur (in samenspraak natuurlijk) en hij komt met zijn danspartner naar jou. Is echt wel leuk & hij legt het héél goed uit!

Wij hebben in totaal 8 uur les gevolgd en onze openingsdans was PRACHTIG en iedereen stond perplex! Wij konden helemaal niet dansen en de familie was dit ook gewoon van ons dat we ons reuze amuseren, maar zonder te dansen. We zeiden steeds dat we niet gingen dansen, maar hebben dit dus toch gedaan! Ze waren allemaal verschoten en sommigen wisten zelfs het liedje niet meer omdat ze zodanig naar ons keken en ze vonden het allemaal héél tof en héél mooi!

We hebben naar David gemaild dat we wouden leren dansen op het liedje Eternal Flame van The Beangels. En we zijn dan eens bij hem geweest, hij wou eerst eens kijken hoe wij dansten (barslecht) en dan heeft hij een dansje in elkaar geknutseld en heeft hij het ons aangeleerd. Het was echt héél goed! EN HELEMAAL NIET DUUR (de goedkoopste die ik gevonden had)

Zijn gegevens:
0495 24 00 68 - info@LA-Salsa.be
(je moet maar zeggen dat ik je gestuurd heb)

Groetjes
Veroniek
getrouwd op 20 07 2007"

bron:

www.wijtrouwen.com/nl/forum/?msgid=86785&subject=Dansles